Wednesday, October 3, 2012

O pasiune pentru ploaie,o tinta anume.

Citeam un blog interesant al unei prietene mai deschise,mai plina de pasiune de felul ei si culmea,mi-a placut un pic.M-a atins sa spun asa la o coarda sonora si mi-a urcat in creier (Il puteti gasi aici.) si mi-a dat o idee.O idee despre pasiunea mea.Defapt mai bine spus,pasiunile mele.Ce ma pasioneaza pe mine?Ce gasesc eu pasionant?Nimic.Sunt un om gol,fara pic de valoare,un animal ca oricare altul.Dar anumite pasiuni le poti spune ca le ai in comun cu ceilalti si aceasta e Muzica.Indiferent cine esti,de unde esti,cati ani ai,ce pijamale porti si alte cele tot ajungi la o concluzie si aceea ar fi ca fara muzica nu ar exista nimic.Nu sunt un mare fan al operei clasice (Ludwig van Bethoven,Mozzart) dar imi plac si mie,ca oricare altul (depinde,ca un cocalar i s-ar parea melodii antice ca doar manelili e viata lui,nu?).Ma tot intrebam daca ar exista ceva mai special decat pasiunea pentru muzica si nu cred ca am gasit..E ceva unic,traire pe moment..
Multi ma intreaba ce-i cu inspiratia mea,de unde pornesc ideile astea idioate care totusi imi pornesc din minte.E foarte bine.
Alt subiect.Inspiratia mea culmea,sunteti voi.Sunteti toti care traiti,respirati,mancati,aveti o inima,va bate in piept,ura,drogurile,muzica,furturile tot ce ne inconjoara,Pamantul in general.Dar cel mai mult ma inspira "ochiul dracului" care ne face pe toti sa tanjim dupa el,iar dupa parerea mea mi se pare un plastic inutil,acesta fiind "banul".Cu bani poti cumpara orice.Cine spune ca banii nu cumpara fericirea si/sau nu o aduc,ba sa crezi ca-ti cumpara femei,masini,droguri si da,aduc fericirea in oarecare masura,dupa ramai fara,dupa te plangi ca nu mai ai,dupa furi si tot asa...Ciclul vietii...
Alt capitol.Care e tinta mea principala prin acest blog idiot care multi ma intreaba daca sunt normal si multora imi admira spusele...
Tinta mea e sa dovedesc ca Romania nu a murit prin simplul fapt divers ca mai avem oameni inteligenti in tarisoara noastra draga,majoritatea cred ca sunt un dement ce scrie ca un om fara sens cuvinte si le exemplifica.Crezi ce vrei 'te-n pula mea,nu te obliga nimeni sa citesti ce scriu eu.Eu vad prezentul si viitorul.Trecutul e o istorie,o povestioara de spus copiilor de noapte buna...Eu ma gandesc ca intr-un viitor apropiat o sa am nevasta,copil si ma gandesc cum pun eu banul pe masa daca nu-mi formez tara si nu le arat si altora ce vreau eu sa demonstrez prin spusele mele aici.Ca daca n-am bani,sunt sarac.Banii nu aduc fericirea si nici un alt beneficiu in fata mea.Sunt hartii verzi de plastic inutile,fara sens.Daca ar fi dupa mine le-as arde,dar stiu ca am nevoie de ei ca sa-mi cumpar de mancare ca e greu si nu toti cei care suntem cinstiti si nu furam putem sa avem un venit decent.
Alt subiectel mai mic.Multi imi spun ca vad un om gol,fara suflet cand se uita in ochii mei.Un singur om mi-a spus,nu pot sa-i spun numele,dar va asigur,da,sunt un om gol.Sunt un om ca oricare altul,sunt un om care vad realitatea,sunt un om care si-ar fi dorit ca toti sa fim egali din nastere,sunt un om care nu-si iubeste aproapele,sunt un om care vrea bani,sunt un om gelos..si lista continua,ati prins ideea oricum.
Acum din partea lui de vedere.
El a vazut ca sunt un om care stie ce face,stie ca suntem niste prapaditi care tanjim dupa putere suprema,stie ca intr-o zi isi va gasi prietena,stie ca undeva iubeste omul pentru natura lui,stie ca undeva nu uraste chiar atat de mult.
M-a impresionat foarte tare,asa ca m-am gandit sa va arat ce crede el despre mine.Chiar am spus sa le scriu pentru simplul fapt ca sunt sincer si nu mint in general.

Ma bucur ca mi-ati citit blogul inca o data,am dat drumul la comentari libere.Puteti sa scrieti ce vreti in masura in care nu e vreo reclama ceva.

1 comment:

  1. Mersi de link si crede-ma ca, daca eu faceam un post cu alea trei sau patru cuvinte pe care ti le-am dat, iesea cu totul altceva. Imi place ce-ai facut.
    Acum revenind, ce pijamale porti? =))

    ReplyDelete